De otroliga varumärke men logiska

klockan titta ringar och samma typ av teknik industrin har totalt likheter, men ändå en annan typ är extremt individuell på vissa sätt! Från början av mänsklig uppfinning kan titta på, var det kallas ”lyx objekt” i världen. Därför, i avsaknad av varumärket marknadsföring eran, människor sätter klockan word of mouth märkes high-end etiketter.

Men idag alla kedjor kan vara lite på vägen hålls på denna höga att gå på, bordet gränsen du vill nå ut till andra branscher, när båda varumärken för gemensam, dra reklammedia, och även tidningen öppen kolonn, måste beaktas är betydelsen av vissa typer av företag med avancerade bords konsumenter, är helt enkelt att köpa en tabell över människor är oroade över något, så i slutändan det gemensamma varumärket är några av dina täta idrottsevenemang, media-annonser dras importerade bilar, whisky och fastighetstidningar öppnar berörda enheter är haute cuisine och resor utomlands, om vi säger att det är dessa människor som köper bordet ett bekymmer, sedan omvandla dessa saker tillsammans, Köp bord image utgjorde att, enligt min mening, är detta en lite enkel klassificering.

Naturligtvis idag och vi vill säga är inte förvånande dessa vanligt trick, verkar det som bara i det ögonblick denna underbara värld kan upprätthålla bakgrund, klocka klocka varumärke luktar också så överväldigande inflytande, började han en till synes konkurrensen är inte vettigt. Följande text är av egen erfarenhet, inte gillar linjen kan passera.      Bara hört att nationerna tillsammans gjorde ”Little Prince”, och mitt hjärta inte tänka för mycket av historien är att kalla den lilla prinsen, men att den höga prins i ett litet land, visade de resultat jag var fel av! IWC lanserade den senaste generationen av den lilla prinsen vid förra årets minnesutställning WW bord.       Sanningen att säga jag hörde i början och inte förvänta sig att det kommer att ha en så stor inverkan på denna generation av minnes avser främst kalender avsnittet Jag tror att hans bedömning anses vara en gammal gör det bästa, men också därför blivit en av de mest titta på en hel del människor gillar det. Som jag personligen också i högstadiet när den kom i kontakt med ”The Little Prince” är en saga, även om jag inte kan representera de flesta människor, men det är definitivt en typisk representant för fastlandet efter 80, när en liten men begränsad förståelse av sagan Grimm och Hans Christian Andersen saga, sagor så hög nivå för den lilla prinsen inte lämnar något alltför djupt avtryck i samma år.       Mot bakgrund av detta våra fäder den lilla prinsen förståelse mer försumbar, men detta är bara en del av området har delats in i den kulturella bakgrunden och kan ha lite förståelse för människor vet att ”The Little Prince” är författaren Antoine de • • St. Egypten Akzo Perry skrev 1942 den berömda franska barnlitteratur noveller. Hittills är han på andra plats efter ett totalbelopp på behandlingen i en av ”Bibeln” böcker, som kommer att kunna visa sin enorma potential marknadsvärde. Brand var som cut, vill det eller inte, är i grunden fördelaktigt i viss mån, vilket kan anses vara en universell publikens kollektiva omedvetna, så marknadsföringen.

 

Men medvetenheten är inte hög, eftersom regionen, till exempel, för mig som företrädare för regionen, varumärke marknadsföring sker i en stor insats. Tricks är inte ny, effektiv på linjen. Så varumärket återfinns på gång eftersom en fil personligen dokusåpa bränder bara se på när hans fars bästa marknadsföring, plötsligt öppnade dörren till norr och söder om marknaden. Det bör också kombineras med en till synes oväntat faktiskt vettigt nu!        Därefter vill jag säga att i själva verket rutin är inte ny, men fortfarande fortfarande har en överraskande effekt. 2013 schweizisk klocka varumärke Fa Mulan ( Franck Muller ) presenteras för fåglarna t PSY en skräddarsydd klocka. Denna urtavlan är dans komiska ridning modellering PSY-hop, fall med inläggningar av mer än 500 diamanter. Franck Muller på marknaden för klockor klassificeras som en high-end klockor, prissättning hundratusentals, är det också en hel del människor hålla sig borta. Men bara för fåglarna t-anpassade bara se upp, det är verkligen en folkstorm, en hel del människor har sagt detta är från bordet, enligt Frank Muller rutin definitivt inte den typ av plats i världen. Men visar verkligheten än en gång att vi har fel!       Det har rapporterats att den schweiziska klocka varumärke Fa Mulan grundare Franck Muller ligger i Seoul Gangnam PSY restaurang och lunch i en period, Fa Mulan gav PSY en äger specialdesignad ”häst dance” klocka. PSY får Fa Mulan grundare personligen utformade klockan på plats uttryckt spänning. Jag sade till mig själv, ”extraordinära betydelse.”          Franck Muller klockor presenteras för PSY bit tillhör Fa Mulan mest representativa Cintre Curvex serien. Fa Mulan aspekter av företaget, sade: ”För att fira de extraordinära prestationer PSY hela världen uppnås, Franck hade så försiktigt med en speciell unik i världen titta på den här klockan designen är Cintre Curvex serie. dess fall förskönas med 500 diamanter, dessutom den högra sidan av den svarta ratten digitala delen PSY Comics modellering översållad också med 60 diamanter mer.        överraskning ah trä där, ridande på en global populär dans så fåglar är tryckta på t Franck Muller på ratten, det låter väldigt konstigt, men jag bara säga ah, eftersom geografiska skillnader mellan de olika folken, så vi förstår saker mycket annorlunda vinkel skillnad för mig i de flesta människor kommer att känna för lägret, plötsligt blir mycket låg i high-end klock en populär indisk sångare, kan detta bero på invanda Franck bord som inte har råd att köpa, men egentligen rida dans alla kan sjunga, kan hoppa. det är denna klyfta mellan super känsla kommer att göra en del människor mycket svårt att acceptera detta faktum. naturligtvis jag flankerad av en annan vän också sade en annan punkt, vilket är i linje, även om de omkring oss stor, trycktes som en talesman i en mängd olika offentliga platser eller livsmedelsförpackningar bild efter något skrämmande innebörd, så det bestämdes också att vi kommer att ha en så länge som är tryckt på produkten, om produkterna eller att stjärna denna stereotyp är mycket låg.       ovan också sagt, ingen hur nya tricks, alltid till hands clincher. PSY mellan en så stor penetration i världen, tror inte att detta samarbete Franck en förlust. vi kan tänka på det, hur många vet detta märke klockor, hur många vet PSY, framgår det på gränsöverskridande och rimligt det!

Om vi säger att klockan branschens mest frustrerande varumärke, då tror jag att icke Hublot ingen annan än namnet på den första verksamheten i en mängd nya produkter och det skulle inte ta på bron inte från alla aspekter av det dagliga livet, så länge han vill, vi kan finna en förnuftig namn.         också jag minns runt 2012 när, som ett välkänt hotell Hublot lanserade en klocka, är nya klocka som kännetecknas av ljusa gula element, tidsskala, timme och ratten skalringen i vackra gula används. fallet diameter 48 mm, för att skapa en titanlegering. vattentät 4000 m klockan 0,3 läge med datumvisning. ringa med en safir kristallglas tjocklek på 6,5 mm skydd.        i själva verket inte skylla på varumärket att göra något annat än enkla konsumentvarumärken klass är lite för godtycklig, och folk verkligen köpa tabeller är öppna Bentley, dricka Johnny Walker äldsta, sitter i sin herrgård med en stor TV-tittande F1 sända det? jag tror att det är en del av det, och jag tror också att det är inget fel hade någon energi kvar, sedan höja livskvaliteten i sig är en bra sak (men om toaletten Bentley och förgyllda hem som är en annan historia), men de människor som köper bordet egentligen bara bryr sig om ? jag vill göra dessa saker i dem bör också vara människor som läser romaner, lyssna på rockmusik, som örlogsfartyget modellen, på detta sätt, till exempel talar inte om läsning lyssna till rock relativt utbildade, har öppna bilar dricka whisky adeln, och jag vill köpa en tabell för att utforska som också är deras mångfacetterad.       Denna klocka är hemma inom en snar framtid bör vara den enda oro är själva produkten utformad för att ännu mer populär! Breitling varumärke berömda Emergency klocka, hans mest kraftfulla plats att komma ifrån när du är i stora problem, men ingen hjälp när klockan kanske kan rädda ditt liv.       Vid förra årets Baselworld lanserade varumärket en EmergencyII, som är en uppgraderad version av den tidigare. Hänvisningen till klockan i dagens ämne, jag tror att varumärket är i utformningen av denna klocka är verkligen början på en gimmick mer än innehåll. Om jag köpte denna klocka jag inte nödvändigtvis kan användas, eftersom verksamheten är fortfarande en viss svårighet. Om jag verkligen skickligt kan använda de färdigheter som hjälper mig med denna organisation inte nödvändigtvis signalerar till undsättning, och i många delar av klockan kan inte sända signaler. Kanske den mest komplicerade sak är att när jag använde en gång denna nödsituation funktion, klockan kommer att återlämnas till tillverkaren, jag personligen inte kan återvinnas intakt!

En sådan komplex operation lämpligt behöver nästan kunna titta på uppspelningen, så i början av Emergency fortfarande föga kända. Fram till 2014 Malaysia Airlines incident, sätter de av ramen på ett sätt, om någon bär klockan på planet, kan flygplanet snabbt kunna hitta den. Med denna händelse fortsätter att expandera, gradvis började folk att förstå den kraftfulla användning av denna klocka. Breitling lanserade världens första inbyggda dual-band personliga locator beacon (PLB) av kris titta på andra generationen (Emergency II), i linje med Cospas-Sarsat världsomspännande sök- och räddningssatellitsystemet, de särskilda kraven för dual-band-sändare, kan du skicka en nödsignal och samtidigt vägleda sökningen och räddningsuppdrag.       Anhängare Malaysia Airlines incident, de människor som vi var innan allmän kunskap om flyget, marin kunskap, så nu titta på kunskap, måste erkänna att ibland sammanträffande av händelser alltid ta två effekter rippel effekt. Deras medborgare till EmergencyII aldrig tidigare skådad entusiasm verkar göra varumärket som en gimmick i en sådan nisch marknadsföring har blivit en rimlig.       Med detta sagt, vissa människor inte kan komma överens med min synvinkel, gör det också meningsfullt. Om du alltid klocka kommer att klassas som hög, eller ingenting att göra med något som kan beröra är inte ett problem, bara ge en rimlig argument. Men personligen känner fortfarande leka bäst, människor i grupper är en mycket bred uttalande, i själva verket mer förfining på grundval av detta, i själva verket, som dagens varumärke i form av en medvetenhet om problemet, varför vi har ett så brett spektrum av gränsöverskridande och jippon. Hur som helst, inte underskatta dina gäster, de vill ha mer än ditt ansikte. (Map / text titta House Yang Lin)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>