Cartier Santos Series

Cartier replika klockor

Cartier replika klockor

2d7c1d99f74139fc

Artonhundratalet, blomstrade i kulturella aktiviteter i Paris, Lu Yika i Asien – var det brittiska kung Edward VII som ”kejsarens juvelerare, juvelerare kejsaren” av märket ”Cartier” och tredje generationens ättling, blev bekant med den välkända bergiga grader Shi Dumeng pilot Alberto Cartier replika klockor (Alberto Santos-Dumont). I det så kallade ”Belle Epoque” (Belle poque) tid, kan flyg pionjär Santos kallas representativa siffror, hans intellekt, och passion fylld. Sig själva som ”hill Santos (Petit Santos), är han alltid Cartier replika klockor klädda i skarpa mörk randig kostym, och en kupol av en bredbrättad hatt en herre är hans mest kännetecken. Han och Lu Yika Cartier uppskattar djupt varandras talanger och innovativa attityd och obevekliga strävan efter den perfekta design och blev mycket goda vänner. En natt, oroliga Santos berättade vänner Lu Yika till Asien, var han under flygning, klockor Cartier replika eftersom hans händer inte kunde lämna styranordningen, kan du inte titta på fickan för att bekräfta tiden, det skulle förlora chansen att vinna priser air race. Han skulle vilja fråga detta i klockan branschens prestigefyllda vänner att hjälpa till att lösa problem. Cartier klagade till vänner i åtanke, i 1904 med en ny design . flyga äventyrare som löser problem den nya designen är namnet på namngivning av Cartier replika klockor sina vänner titta Cartier replika klockor Cartier Santos titta bara det första är Cartier replika klockor också världens första klocka.

f9685d893a395c77

I Santos bärs på handleden på bordet innan människor är mer vana vid att använda en fickur. Men äventyrlig och innovativa anda av de två pionjärerna Cartier och Santos i 100 år sedan, trenden för de innovativa aspekterna av denna enastående bidrag, men det gör klockan snabbt ersatt klockan, och blev en ny favorit dröm och bli en Cartier replika klockor oumbärliga tillbehör till människors liv, att skapa ett helt nytt område av teknologiska processer. Santos från Cartier skapandet, har Lu Yika i Asien också förändrat förhållandet mellan människor och tid att inse Cartier lyx klockor legend.

Mer än 100 år senare, klockor Cartier smycken industrin har blivit världens obestridd ledare, det är mest kända verk av Santos klocka har också infört en rad nya, men alla Santos familjen klocka, men ändå Cartier replika klockor ansluter sig till 1904 var essensen av världens första klocka, att anta en skruv Santos

Cartier replika klockor flygplan-inspirerade första skruv explicit konstruktion, enkla elegant geometriska former, modern full design, efter ett sekel är fortfarande populär runt om i världen utan förlora mode, logo. För inte så länge sedan, nyligen publicerade modeller Santos 100, för att fira produktionen av denna klassiska serien och i synnerhet för att öka storleken på linjerna visade en stark styrka, de unika skruvdesignen som övertas århundraden av tradition, utan tvekan älskar bordet och förstå människors Cartier replika klockor val för tabellen. En annan serie av Santos-Dumont klocka, fallet med ökade guld, är guld eller platina gjorts efter den utsökta Cartier polering eller satin finish och eko varandra med kopplingston, åttkantiga-formad krona översållad med rundade skär Sapphire, som

Cartier replika klockor handleden mellan skatter. Santos Demoiselle Cartier klocka är en speciell dedikation till den eleganta kvinnan, mousserande diamanter infattade i guld på den ädla och sedan förfinats med fina guldband, Demoiselle titta på om vackra smycken, fyllning av kvinnor röra charm Cartier replika klockor.

b2f43053ge0a9f9d23375&690

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>