Omega Ceramic Chronograph

Omega Replika

omega replika klockor

Detta helt nya Omega kronograf har en keramisk fallet med mittdelen gjord av zirkonium som först användes för att gjort titta på fallet 1986. På grund av svårigheten att behandla denna typ av hårda material, är det helt nya Omega keramiska kronograf tillverkas i begränsad utgåva. Emellertid har tekniker och ingenjörer samlat rikligt med erfarenhet av att producera och bearbeta repad, icke magnetism och syrafasta keramik som tiden går. För närvarande är de mästare i IWC klocka experter har full-around behärskar denna teknik. Från och med nu, klockor

7387056de23b99a4

omega replik keramiska Omega kronograf har ingen begränsning i att producera tal.

Dessutom har denna kronograf annan dygd omega replika klockor djupt dyrkas av experterna. Rörelsen med yttersta precision kan monteras direkt i titta på fallet. Ringarna som användes för att fastställa omega replika klockor rörelsen används inte längre. Klockan bezel, rygg, knapp och kronan är alla tillverkade av titanmetall, som bildar en stark jämförelse i färg. Skiljer sig från den titanmetall som används på de gamla IWC klockor, kan det nya materialet poleras och visad av råsilke. Titan och keramik är inte bara tuff, skrapat men också glädjande beröring. Den suspenderade ringde i hink form för minut display flyter ovanför omega replika klockor ratten. Den utsökta tredimensionell design gör den nya Omega kronograf mer charmiga. omega replika klockor Det är fullbordat omega replika klockor med safirglas och överlägsen kalvläderremmen som är särskilt

2e6da7a203fcd806

omega replika klockor bearbetas, oemotståndligt omega replika klockor elegant. Den här gången, IWC perfekt integrerad höga tekniker med estetik omega replika klockor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>