Mens Classic Armbandsur

KÖP Replika klockor

replika klockor män Klassisk armbandsur

Yacht-Master är en ny serie från Rolex som inte tillverkades fram till 1992. Och fram till 1997, lanserade Rolex Rolesium Yacht-Master (ref.16622) -Rolesium är ett namn som skapats av replika klockor Rolex, replika klockor vilket innebär att rostfritt stål på ytan av vitt guld. Uppenbarligen materialet i Rolesium lockade en hel del uppmärksamhet från många människor och snart blev känd. Även Yacht-Master är inte så brist som Daytona, klockor Matnings replik släpar

81f93d9e18a9e04b

replika klockor bakom efterfrågan, och replika klockor marginalen mellan utbud och efterfrågan ökar dag för dag.

Yacht-Master är också den första armbandsur som har Rolex replika klockor Maxi Dial Oyster Professional-serien, som heter från de större markörer och händer i urtavla av Oyster Professional serien.

Större markörer och händer, innebär fler glänsande material kan målas och motsvarande natt effekten blir bättre. Yacht-Master har den bästa synligheten ur mina Rolex samlare. När jag tittar på en film på bio, är det lätt för mig att se tiden, men andra Rolex inte har en sådan funktion. Jag förväntar mig att Rolex kommer att tillämpa tekniken för Maxi Dial alla Oyster Professionella klockor.

Ramen och urtavla av Yacht-Master är mycket bra. De är alla tillverkade av vitt guld och ratten är skyddad av safir. Initialt jag orolig att de dubbla riktningar Rotations skulle vara lätt att bli kliad, men senare upptäckte jag att det inte behövde oroa dig för detta alls. Den röda second hand och de röda orden på ratten får mig att tänka på Submariner och Sea-Dweller som också har röda ord.

Jämfört med Sea-Dweller, fallet och våren bar Yacht-Master är rundare och mer shinning, verkligen är fallet är ganska lika med Daytona. Armband av Yacht-Master är likartade med Daytona och den mellersta anslutningen är fast (till skillnad från andra Oyster Professional som är ihålig) och dess polska är ganska vacker. Om det i framtiden Yacht-Master kommer att vara brist på något, måste det vara klockan knappen, som GMT Master och Explorer II, knappen Yacht-Master använder är låst knapp roterande. Jag får veta från andra titta älskare som de måste betala för knappen höga kvaliteten på Daytona, så att de kan montera den på Yacht-Master (som är ett lätt jobb).

Diametern på Yacht-Master är 40mm, och fallet är lite tunnare än andra Oyster Professional. replika klockor Den tunna fallet och ljusa urtavlan visar ett sken av mode och välgjorda. Yacht-Master är klockan jag älskar att bära mest när du bär formella kläder. Även Yacht-Master har tre lås, vattnet motstånd som Rolex ställer för Yacht-Master 100m (Submariner är vattentät till 300m). Som för Yacht-Master, som är en sportklocka, är en sådan vattenbeständighet tillräckligt. Uppenbarligen inte gillar Submariner eller Sea Dweller, som är utformade som dykning klockor!

Vad är inne i fallet är den bäst säljande

7698acc29951de36

replika klockor poäng för Yacht-Master-Rolex 3135 rörelse. 3135 är det självuppdragande rörelse av 31 diamanter gjorda av Rolex själv. Under dessa år,

Vissa armbandsur beslutsfattare köpa reservdelar och jämn rörelse från utsidan för att förbättra effektiviteten tillverkningen och minska produktionskostnaderna. Däremot Rolex inte bryr sig om höga produktionskostnader och låg effektivitet, men att framhärda i sin egen design och produktion. Huruvida denna strategi är bra eller inte, vi skulle replika klockor inte diskutera det här, men replika klockor du kan inte förneka framgången av 3135 rörelse.

3135 rörelse används av Yacht-Master har tagits i produktion sedan 1989. Under 16 år, 3135 rörelsen har vunnit ett rykte som en av de mest pålitliga och fast rörelse i historien. Naturligtvis finns det också en del människor kritiserar att 3135 rörelsen är inte känslig och komplicerad nog. Från replika klockor i början av design, ades 3135 rörelse avsedd för rostfritt stål Oyster och beredd att uthärda alla typer av tuffa miljöer; Det replika klockor är ett bevis på bästa funktionerna. Dessutom 3135 saknar aldrig för teknikens komplexitet-R departementet Rolex är mycket bra på det. Rolex använde många tekniker på 3135, såsom overcoil av Breguet, Microstella justeringsskruvar och Kif stötdämpning. Med ett ord, har Rolex inrättat en bas som är inte lätt att nå med andra armbandsur beslutsfattare, som är bortom allt tvivel. 3135 av Yacht-Master är också certifierad replika klockor från COSC.

Yacht Mästaren nu har blivit den ledande roll i mitt armbandsur samlare, och nu replika klockor jag fortfarande förbryllad att varför inte äga den tidigare. Färgen på sin vitguld ratten är lätt att matcha alla typer av kläder. Men vad är tyvärr att det detaljhandeln priset på Yacht-Master är ganska hög $ 7800, vilket naturligtvis är högre än rostfritt  stål Daytona och tvåfärgade Submariner. Lol, från en positiv synvinkel, är Yacht-Master of förstärkt urtavla, armband och vitguld uppenbarligen den mest perfekta designen i Rolex armbandsur replika Rolex.

One thought on “Mens Classic Armbandsur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>