2015 Replica Omega Klockor Speedmaster nya klockor

Lead: I år, Speedmaster Speedmaster Pierre ’57 lanserat en ny klocka, Speedmaster Snoopy Award för Apollo 13 och Speedmaster begränsad upplaga watch serien ”ljusa månen ljus” watch, Speedmaster ”Jiaoyue Light” watch inspirerad av månen att se människor med utsikt över resulterande överskotts ljus skiner på jorden.

ToQJ-cczmvup2517586

45th Anniversary of NASA ”framgångsrika misslyckande” – Replica Omega Klockor Speedmaster Apollo 13 Limited Edition Watch Snoopy Award

oqYV-awzuney6384275

Räkna Pierre reproducera den klassiska bilden av Snoopy när Replica Omega Klockor Glory lanserar ny Speedmaster

cUZn-avxeafs8301156

April 17, 1970, ”Apollo 13″ i mycket efterlängtade kommandomodul landade säkert i Stilla havet. Just detta för länge sedan, rymdfarkosten på 200.000 miles från jorden i rymden olycka. ”Apollo 13″ är ”Apollo-programmet” i sjunde bemannade rymdfärden, och den tredje lunar uppdrag, en av de två syretank i servicemodulen eftersom flygningen var tvungen att explodera avbrytas. Astronauterna genomfört en rad i omloppsbanor korrigeringar i gengäld gör farkosten i rätt spår för att åter komma in i jordens atmosfär.

5HFY-cczmvup2517678

Replica Omega klockor introducerade Speedmaster Apollo 13 begränsad upplaga klocka Snoopy Award, till 45 år sedan att det är svårt att glömma rymduppdrag för att hylla också lagarbete, uppfinningsrikedom och modig lugn mod minnesmärke. Det är dessa egenskaper, den ”Apollo 13″ commander Jim Lovell (Jim Lovell), befälhavare Jack Swift Gert (Jack Swiger) och månlandaren pilot Fred Haise (Fred Haise) tryggt återvända hem.

9lTc-awzuney6384350

År 1970, som ett erkännande av bidraget från NASA Replica Omega klockor i hela Apollo-programmet, tilldelas Replica Omega klockor ”Snoopy Award” (Silver Snoopy Award). Som en ”jordnötter” i mycket älskade karaktär, men också NASA: s maskot, ”Snoopy” bilden är inrett i den nya Replica Omega klockor Speedmaster titta på ratten och målet, som Replica Omega Klockor hade hedrade Den lilla minnesmärke.

Klassiskt svart och vitt

9lTc-awzuney6384350

Slå inspiration Replica Omega Klockor Speedmaster Snoopy Award Apollo 13 begränsad upplaga klocka från ursprungligen ut i svartvita serier i tidningen, är en stark svart och vitt kontrast uppenbart att tolkningen av sin legendariska föregångare vända slå design. Vit urtavla med moon-stil svart lack bord pekare, polerat svart keramiska bezel skarp kontrast, är Super-LumiNova lysande ram med varvräknare skala, central timme, minut och kronograf sekundvisare också täckt med Super-LumiNova lysande beläggning. Denna självlysande material används även i produktionen av skalan, medan toppen av skalan är att den är fylld svart ljusstyrka förbättras ytterligare.

Inskriptionen på ratten är dekorerad med några ord räknas mest eleganta plats Pierre Denna begränsade tid. Slå 14 små block bestående av 0-14 sekunder av en lång tecknad film, under titeln med orden ”Vad skulle du göra i 14 sekunder?” (Vad kan du göra på 14 sekunder?) Är. Denna fråga är för Apollo 13 astronauterna använder kemrummet timing utrustning ”Omega Speedmaster watch” precision timing 14 sekunder var verkligen det bästa sättet att rätta till omloppsbana.

Central urtavla dekorerad med orden ”Misslyckande är inte ett alternativ” (ge aldrig upp) är. Denna inspirerande tal av skådespelaren Ed Harris (Ed Harris) mun, spelade han Apollo 13 uppdrag, flyg befälhavaren Gene Kranz i 1995 filmen ”Apollo 13″ (Gene Kranz). De urtavlan små sekunder vid klockan 9 ringa och sov i en Super-LumiNova lysande material målade på Snoopy, frasen ofta förknippas med Apollo 13 uppdrag klassiska linjer verkar ha dykt upp i det är drömmarnas land.

I den nya Speedmaster titta på en hel del intressant och fascinerande design, mest känd för sin unika charm kommer tillbaka designtabell. I själva verket produceras snart 1970 guldklocka, dess bord tillbaka Jieyou nyanser. 925 silver emalj medaljligan bakre delen av handgjorda, vilket innebär att alla två är olika.

Tillverkningsprocessen från den schweiziska Locle i Glam (Huguenin). På lång sikt produktion av klockan butiken i stan, kommer en person Snoopy bild i rymden ristade på baksidan bordet. Bild kan lätt kännas igen tecknad hund Snoopy, klädd i en rymddräkt, en handhållen portabel luftkonditioneringsutrustning, och vi brukar se astronauter bär rymd ingen annan bild. Snoopy den här bilden visas också på silver stift, kommer dessa stift astronauter bevilja de framgångsrikt slutförande av NASA: s uppdrag att bidra till privatpersoner och företag.

o35P-cczmvup2518084

Gravören i carving form av Snoopy skicklig ännu noggrann, dess underförstått att efter förbättringar, kommer denna del att användas för framställning av märket rostfritt stål, och så småningom stämpel trycks ovanpå tabellen tillbaka silverfilmen. Gravyr medalj gravör tar ca 10 timmar av tid, och det måste komma ihåg att den sista delen i arbetet med den högsta och lägsta höjd – inga verktyg kan hjälpa honom att mäta dessa subtila skillnader i storlek, så han måste förlita sig på sina egna färdigheter .

Efter carving är klar har enheten skickas till en välkänd tillverkare ratten för att förbereda Snoopy silvermedalj. Medalj kommer att vara en maskin med fantastisk punch ett presstryck. Sedan, till 1.970 stycken silvermedalj Snoopy kemiskt bad accelerera oxidationen (under normala förhållanden, förekommer även naturligt oxiderat silver). Efter medaljen togs kemi pool, tekniker använder en fingertopp friktions silver för att ta bort fläckar. Varje medlem går igenom denna process, betyder det också att varje medalj är unik glans, och därigenom öka framsidan och baksidan av varje klocka är personlig. För att förhindra den naturliga oxidation silvermedalj, men också på speciella transparent beläggning.

Nästa steg i framställningen av tabellen tillbaka till inglasning. Klockan målet för mörk emalj pulver som blandas med destillerat vatten appliceras på ett substrat av silver – silver Snoopy ännu fäst därvid. Efter applicering av pulvret, är substratet placeras i en torkugn vid en temperatur av 750-850 ℃ uppvärmning och bränning två minuter. För att erhålla den slutliga svart och blå utseende, bör tillämpas flerskikts emalj. Strö silver emalj kan imitera effekten av en stjärnhimmel. Silver yta täckt med ett lager av transparent emalj slutliga pulvret för fast glasskiktet, samtidigt som man skapar en djup känsla av uteslutning av vaga. Hela processen är handen klar, så att varje tabell har sin egen emalj tillbaka mörk statlig nivå och fördelningen av stjärnor. Efter polering emalj och helt slät.

Slutligen Silver Snoopy fäst vid basen emalj, så titta på de mest framstående och mest personliga egenskaper kommer att göras: det är inte bara de allvarliga fallen av manuella tekniker, men även för Replica Omega Klockor Speedmaster traditionell evig beröm.

uC9N-awzuney6384754

Denna begränsade upplaga klocka med 42 mm rostfritt stål med en svart nylonband med en beläggningsband dekorerat med vita sömmar och viklås. Denna klocka är begränsad 1.970 stycken, monterade inne Replica Omega Klockor 1861 manuell rörelse, arbetade denna rörelse eftersom den legendariska Replica Omega Klockor Speedmaster månen tabellen ger en kraftfull och mycket dynamisk rykte. Titta på en speciell gåva bärare tillsammans med ett kvalitetssäkringsintyg, en brosch 925 silver Snoopy och en tidning. Tidningar beskrev sagan om Apollo 13 uppdragets befälhavare Jim Lovell livserfarenhet, Snoopy och NASA karma bakom berättelsen och emalj tabell tillbaka produktionsprocessen.

Inspirerad av den häpnadsväckande upptäckten på NASA astronauter utforska rymden, introducerade Replica Omega klockor en tungviktare klocka 2013 – Speedmaster serien ”The Dark Side” keramisk klocka, titta entusiaster och lockade hela världen samlare uppmärksamhet. Traditionell blandning driva sin integrations utrymme keramiska klocka Replica Omega klockor varumärke för kvalitet och innovation, som omfattar nio utestående klockor, Speedmaster ”The Dark Side” svärta klocka är en av dem. Dessa snygga klockor Replica Omega Klockor symbol för passion, pionjäranda och utforska världens framtid klockor angelägen intuition.

 

Meter använder samma bord när följande fyra nya back design, vilket tyder på en vanlig källa till inspiration, det vill säga den ursprungliga Speedmaster-serien ”The Dark Side” klocka. Dessa färger svart keramisk ring med en matt krom nitrid tillbaka flagga, och märkta med namnet på den legendariska serien – ”. The Dark Side” Samtidigt är dessa svarta keramiska tidmätare drivs av Replica Omega Klockor 9300 koaxiell rörelse.

Jet black – Speedmaster ”The Dark Side” svärta modeller med blank svart keramisk fallet och borstad och matt svart keramiska urtavla med svart genom att belägga nylonväv och svart keramiska lås. Scrub lunar tabeller klassisk stil pekaren och skala var svartnat och omfattas av svart Super-LumiNova lysande beläggning, detta är den ”svarta” källan till namnet. Titta 3:00 och 09:00 position med två små svarta matt urtavla, hastighetsskalan med svart färg på en svart keramisk ram.

”Dark Side of the Moon” Speedmaster Hyun Kim punkt perfekt blandning av vetenskap och teknik och unik Replica Omega Klockor keramiska steg guld legering – Hyun Kim. Svart keramik fallet totala mix av frostat 18K Sedna ™ guld material för att bygga infattningen, och samma av 18K Sedna ™ pekaren och skala guld för att skapa ekon. Matt grå logotyp på ratten sker via laser ablation. Titta på central timme, minut, två prickar förgyllda kronograf handen, skala, och klockan 12 är täckta med retrostil Super-LumiNova lysande beläggning. Denna ovanliga meter när den är utrustad med en svart läderband med svart matt keramiska viklås.

Night Black – unika svarta natten punkt Speedmaster ”The Dark Side” är att alla delar av sin matt svart urtavla är belagda med Super-LumiNova lysande beläggning. Denna keramiska klocka med blank och frostat fall hastighetsskalan matt keramiska panelen på samma täckt med självlysande beläggning. Matt svartlackerad urtavla med små händer. ”The Dark Side” är mörkt svart med en svart läderband modeller meter dekorerad med ljusbrun sömmar och matchande keramiska viklås.

_XlK-awzuney6384354

Retro Black – Speedmaster ”The Dark Side” sektion med sin unika retro bruna händer och markörer sticker ut, händer och markörer täckta med retrostil Super-LumiNova lysande beläggning. Hastighetsskalan matt keramiska panelen på samma täckt med självlysande beläggning. Denna serie, liksom med andra nya, matt keramiska logo på ratten via laserablation görs. ”The Dark Side” retro svarta modeller med svärtade av mittpekaren, och en liten urtavla 03:00 och 09:00 position pekaren med hjälp av bruna lack. Detta var när den bruna läderremmen läggs en antydan av klassisk charm pionjär meter.

 

2013 Replica Omega klockor infördes uppgradering för 1957 första Speedmaster klocka – titta Speedmaster ’57. Denna klocka är utrustad med koaxial rörelse och klassisk design, med fokus på avancerade mekaniska egenskaper samtidigt som hänsyn tas till skönheten i en lansering, orsakade omedelbart en sensation. I år, den nya Speedmaster titta stark ’57 Adventist. Ny klocka i prestanda kan förbättras samtidigt förblir vi trogna serien så populär ett halvt sekel av ikonisk design.

’57 New Speedmaster klocka med 41,5 mm polerade och borstad finish rostfritt stål fallet. Med tydlig hastighetsskalan bezel är matt och Legend Speedmaster se samma stam. Täckt med en platt konvex-resistenta safirglas, svart urtavla dekorerad med vitt och beige överförings skala. Jämfört med 2013 lanseringen av Speedmaster ’57 klocka, timme markörer inbäddade del av den nya klockan täckt med retrostil Super-LumiNova lysande beläggning, kan distribueras grönt ljus i natten.

Nya klocka pekare mer stäng 1957 första Speedmaster klocka stil, som skiljer sig från annan super ’57 2013 titta design. Polerade rodierat välvda centrala tim- och minutvisare är tillverkade av Broad Arrow pekaren och täckt med Super-LumiNova lysande beläggning; belägen vid 3:00 position 12 timmar och 60 minuter kronograf subdial klockan 9 och små sekunder ratten använder avfasning pekare.

E8AM-cpkqeaz6027025

Denna högkvalitativa klocka med brunt läderband och borstat stål polerad viklås, eller med en matt polerad Replica Omega Klockor patent kedjebulten design i rostfritt stål armband och fjäril spänne. Genom slitstarkt safir tillbaka genom, Replica Omega Klockor 9300 koaxial rörelse av manöverpanelen tydligt synliga skönhet. Den nya Speedmaster klocka ’57 extra noggrannhet och tillförlitlighet restid, Replica Omega Klockor därför ge upp till fyra års tjänst. Denna klocka vattentät prestanda överensstämmer med andra Replica Omega Klockor Speedmaster klocka, vattentät till 100 meter (330 fot / 10 ATM).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>