007 Tucao ständigt ihåg att titta på filmen på en Omega replika klockor

QQ图片20151121144105

Bly: frisläppandet tog inte lång tid, ”007: Ghost Party” titel genom 007-serien av filmer på biljettkontoret tjänat en hel del, men det verkar allas Tucao hela tiden, har sagt att efter återkallelsen sett så många uppsättningar snäva kostymer, svämmade ho bil och exploderade bit Omega replika klockor.

QQ图片20151121144105

007 skådespelare, klockor Omega replika kändis ambassadörer • Herr Daniel Craig deltog Omega replika klockor ”007: Ghost Party” för att fira festen

Vem såg detta nya vänner måste komma ihåg att stänga upp Omega replika klockor, 007 frågar varför det kan Q också mycket riktigt att säga till honom att: det visar tiden. Men efter att filmen har Bond Omega replika klockor blivit den viktigaste artefakter räddade. Specifikt hur man sparar hjälten, inte heller spoilers. Helt enkelt tala om verkliga livet, medan denna ”magiska” Omega replika klockor i slutändan är vilken typ av det!

QQ图片20151121144129

Omega replika klockor Seamaster 300 ”ghost party” 007 begränsad upplaga klocka

Sedan 1995, ”Golden Eye”, Omega replika klockor Seamaster titta på det har associerats med 007 agenter, med sin djupa historia och klassisk marinblå utseende, perfekt show • James Bond karaktär roller. Även om denna unika klocka kommer att säljas i världens begränsade 7,007 stycken, stål och svart urtavla skapar elegant utseende. Denna klocka är utrustad med svart polerad keramik för att skapa dubbelriktad roterande dykning bezel, samt Liquidmetal legering 12-timmarsskalan. Dekorerad med ”klubba” typ av centrum sekunder på ratten, är bandet svarta och grå ränder med 5 Omega replika klockor Nato Natos militära bandet, även känd som James Bond • NATO rem med clips graverad med 007-logotypen. Varje kostar klocka bord tillbaka graverad med begränsad upplaga nummer och ”007: Ghost Party” film logotyp för att fira lanseringen av den senaste 007 äventyret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>